1. Algemeen

1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen van Little March. De voorwaarden zijn voor een ieder toegankelijk en opgenomen op de internetsite van Little March. 
1.2 Door het plaatsen van een bestelling geeft u te kennen dat u met de leverings- en betalingsvoorwaarden akkoord gaat. Little March behoudt zich het recht voor haar leverings- en/of betalingsvoorwaarden na het verstrijken van de looptijd te wijzigen.
 
2. Levering

2.1 Levering vindt plaats zolang de voorraad strekt. Bestelling zal verzonden worden binnen de 5 eerste volgende werkdagen. 

2.2 In het kader van de regels van de koop op afstand zal Little March bestellingen tenminste binnen 30 dagen uitvoeren. Indien dit niet mogelijk is (doordat het bestelde niet op voorraad is of niet meer leverbaar), of er is om andere redenen vertraging, of een bestelling kan niet dan wel slechts gedeeltelijk worden uitgevoerd, dan ontvangt de consument bericht. 

2.3 Little March is niet verantwoordelijk voor niet aangekomen pakketjes zodra deze wel zijn verzonden. 

3. Privacy Policy

 

 

Overig

Alle afbeeldingen; foto’s,  etc.; o.a. gegevens betreffende gewichten, afmetingen, kleuren, afbeeldingen van etiketten, etc. op de internetsite van Little March gelden slechts bij benadering, zijn indicatief en kunnen geen aanleiding zijn tot schadevergoeding of ontbinding van de overeenkomst.

Algemene voorwaarden